O nama

Naša priča

Zdravi gotovi obroci

FTB nutrition je poduzeće specijalizirano za izradu svježih, unaprijed pripremljenih zdravih obroka. Naši obroci idealno su izbalansirani, kako bi osoba dobila sve potrebne nutrijente. Obroci nemaju puno kalorija, no imaju visoki udio proteina i vlakana, što je idealno za sve one koji žele izgubiti koji kilogram ili jednostavno unaprijediti kvalitetu svog života.

Cijeli život FTB ekipa je u ozbiljnom sportu i gastronomiji, to je nešto što istinski volimo i cijenimo. FTB nutrition je priča koju smo pokrenuli kako bismo sebi i drugima olakšali svakodnevnicu i uštedjeli vrijeme. Današnjica je, kao što svi znamo, vrlo ludo mjesto, a naša priča tu dolazi do izražaja. U svega dvije minute imate na stolu topli obrok, nutricionistički optimiziran i kvalitetan. Svi makronutrijenti prisutni u obroku ispisani su na deklaraciji, tako da Vam ništa ne može promaknuti. Namirnice koje koristimo (meso, povrće, začini…) pokušavamo u što većem broju nabavljati od OPG-ova, te se obroci po pripremi vakumiraju i “šokiraju” (proces naglog hlađenja), a sve kako bismo održali kvalitetu i svježinu uz izvrstan okus. Tako pripremljeni obroci mogu stajati u hladnjaku do 5 dana.

Uz ideju da ljudima pružimo mogućnost konzumiranja kvalitetnih i ukusnih obroka uz minimalno uloženo vrijeme, želja nam je podići i svijest o tome da konzumaciju hrane ne bismo trebali gledati samo kroz prizmu fiziološke potrebe, te da je uz utaživanje gladi jednako važno zaista nahraniti tijelo.