Često postavljena pitanja

FTB obroci su nutritivno balansirani termički obrađeni obroci koji su po pripremi vakuumirani i šokirani (proces naglog hlađenja) kako bi održali svježinu i kvalitetu namirnice. Ne koriste se umjetna bojila ni aditivi.

Obroke možete naručiti putem web stranice klikom „dodaj u košaricu“ ili putem maila info@ftbnutrition.hr.

Ne! Obroci nikada nisu zamrzavani. Spremaju se na dan dostave te se prije slanja vakuumiraju i spuštaju na temperaturu od 3 celzijusa..

Ugrijati ih možete u mikrovalnoj pećnici (u posudici u kojoj ih dobijete), na tavi (istresti obroke iz pakiranja), u pećnici (istresti obroke iz pakiranja) ili u loncu kipuće vode (sa pakiranjem).

Rok trajanja obroka je 7 dana.

Obroci se pripremaju na dan dostave u HACCP certificiranoj kuhinji.

Alergene i sastojke obroka možete pronaći na deklaraciji koja se nalazi na poleđini samog obroka ili na našoj web stranici odabirom na obrok.

Minimalna vrijednost narudžbe iznosi 30 €, a cijena dostave iznosi 5 €. Dostava na području Grada Zagreba je besplatna za narudžbe veće od 75 €.

U mailu kojeg ste dobili prilikom narudžbe možete pronaći koji dan će vaša dostava doći. Dostava kreće od 8:00 i nije moguće odabrati točan termin dostave. Dostavljači će vas zvati na dan dostave.

Ukoliko niste na adresi prilikom dostave obroka, možete pokupiti obroke isti dan na adresi po dogovoru.

Za sva ostala pitanja, slobodno nas kontaktirajte!